עוגיות גזר, שיבולת שועל וקינמון של מיקי שמו

עוגיות טעימות ובריאות!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המתכון לכ – 40 עוגיות
200 גרם חמאה מלוחה
1 כוס סוכר דמררה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח מלא
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
1 כוס שיבולת שועל
1 כוס קוקוס טחון
1.5 כוס גזר מגורד
0.5 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
0.5 כוס אגוזי פקאן קצוצים
לקישוט:
אגוזי פקאן
אופן הכנה
1 מניחים את כל חומרי העוגיות במיקסר עם בוחש גיטרה ומערבלים כשתי דקות
2 מייצרים כדורים מן התערובת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיייה (במרווחים של 2 ס”מ אחת מן השניה)
3 מניחים פקאן במרכז כל עוגיה (לא חובה)
4 אופים כ-12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
5 מצננים ומאחסנים בכלי אטום

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות