סלט פסטה צבעוני

סלט פסטה אביבי וקר עם פסטה, ירקות, קרוטונים וגבינה, קל להכנה, משביע וטעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

‏1 חבילת פסטה קצרה וחלולה (500 גרם)
‏4 זוקיני (אפשר ב-2 צבעים) פרוסים לאורכם
‏4 פלפלים (עדיף ב – 3 צבעים) חצויים ללא זרעים
‏1 צנצנת בצל צלוי בשמן חמניות
עלים שלמים או קרועים מ-1/2 צרור בזיליקום
‏100 גרם גבינת פרובולונה מגוררת
‏3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
‏2 כפות מטבל על בסיס ירקות עם צ’ילי
אופן הכנה
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל – דנטה
2 מחממים תנור ל – 190 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפיה
3 מסדרים פרוסות זוקיני בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל
4 בתבנית אחרת מניחים פלפלים, משמנים ומתבלים
5 אופים את שני סוגי הירקות 20 דקות להזהבה
6 מאחסנים את הפלפלים בכלי אטום עד לצינון (כדי להקל על הקילוף)
7 מסירים את הקליפות וקורעים לרצועות
8 מערבבים בקערה את הפסטה המבושלת עם רצועות הזוקיני והפלפלים, בצל צלוי, בזיליקום וגבינת פרובולונה
9 מתבלים בשמן זית ומטבל על בסיס ירקות, מערבבים ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות