אוזני המן רכים וטעימים עם מילוי עשיר וטעים של קרם פטיסייר וקפה

מתכון קל להכנה לאוזני המן עם בצק קקאו במילוי של קרם פטיסייר וקפה. מתכון שהוא חובה בחג הפורים.

קרדיט: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
100 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר (רכה אבל לא מומסת)
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
1 ו-1/3 כוסות (200 גרם) קמח לבן
חצי כפית אבקת אפייה
2 כפות קקאו
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל
למלית:
חבילת קרם פטיסייר
כוס אספרסו קצר (לא חם) מקפסולות קלאסיק של לנדוור
2 כפות סוכר
אופן הכנה
לבצק:
1 במיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל מצרכי הבצק חוץ מהביצה ומערבבים עד שנוצר פירורי חמאה גסים. בערך 3-4 דקות.
2 להוסיף את הביצה ומערבלים עד שיש בצק, מעט דביק.
3 משטחים מעט את הבצק מעבירים למקרר לשעה לפחות
4 שהבצק קר ויציב מרדדים אותו, על משטח מקומח
5 קורצים עיגולים מהבצק עם קורצן או תחתית של כוס
למילוי:
1 בקערה קטנה מערבבים חצי מחבילת הקרם פטיסייר עם כוס אספרסו איכותית מקפסולות קלאסיק של לנדור ומערבבים עם כף עד שהקפה נמס בקרם.
2 . את הקרם מכניסים לתוך שקית זילוף ללא צנתר.
סגירת אוזני המן ולתנור
1 ממלאים מעט כל עיגול במילוי עם השקית זילוף
2 סוגרים לצורת אוזן המן
3 מניחים את אוזני ההמן על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דקות או עד שאוזני המן זהובות
@israel_food_channel

אנחנו כאן כדי להפוך לכם את פורים לטעים יותר וכל זה בעזרת בתיה שורק עם מתכון מדהים של אוזני המן רכים וטעימים עם מילוי עשיר וטעים של קרם פטיסייר וקפה 🤡 בשיתוף קפה לנדוור מרכיבים: לבצק: 300 גרם (2 כוסות+ 5 כפות) קמח 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 100 גרם אבקת סוכר קורט מלח 1 ביצה 2 כפות קקאו כף חלב למלית: חבילת קרם פטיסייר כוס אספרסו קצר של לנוודר (לא חם) 2 כפות סוכר אופן ההכנה: לבצק: 1.,מערבלים קמח, חמאה אבקת סוכר ומלח. ברגע שמתחילים להתקבל פירורים מוסיפים את הביצה עד שהבצק נאסף. מקררים שעה במקרר. 2. נעביר לקירור חצי שעה עד 45 דקות במקפיא . 3. נחלק את הבצק ל 4 חלקים , נרדד על נייר אפייה מקומח מעט , נקרוץ עגולים , נניח באמצע כל עיגול מלית ונהדק לאוזן המן. 4. מחממים תנור ל 180 מעלות. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות בחום עליון – תחתון או עד שהבצק יבש ויציב אבל רק מתחיל להזהיב. 5. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל אבקת סוכר . למילוי: 1. בקערה קטנה מערבבים חצי מחבילת הקרם פטיסייר עם כף כוס אספרסו איכותית מקפסולת קלאסיק של הקפה ומערבבים עם כף עד שהקפה נמס בקרם. 2. את הקרם מכניסים לתוך שק זילוף ללא צנתר. #פורים #אוזןהמן #ערוץהאוכל #מתכון #מתכונים #אוכל #פוריו #מתכוןקל #יאמי

♬ צליל מקורי – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם