עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)
אמא של מיקי שמו מתארחת בתכנית "במטבח עם אמא" ומכינה עם מיקי עוף באספרסו לצד אורז לבן , ארוחה כזאת עד לא טעמתם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם פרגיות נקיות
2 בצלים פרוסים דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות סוכר חום
1 כוס אספרסו קצר
250 גרם עגבניות שרי
צרור בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון
כפית זרעי כמון
חצי כוס מים
אורז לבן
אופן הכנה
1 במחבת כבדה שמים את השמן ומטגנים היטב את הבצל.
2 כשבצל מזהיב מוציאים אותו מהמחבת וצולים את הפרגיות כדקה מכל צד.
3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש גבוהה כ – 6 דקות.
4 מגישים לצד אורז לבן.