עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)

אמא של מיקי שמו מתארחת בתכנית "במטבח עם אמא" ומכינה עם מיקי עוף באספרסו לצד אורז לבן , ארוחה כזאת עד לא טעמתם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם פרגיות נקיות
2 בצלים פרוסים דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות סוכר חום
1 כוס אספרסו קצר
250 גרם עגבניות שרי
צרור בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון
כפית זרעי כמון
חצי כוס מים
אורז לבן
אופן הכנה
1 במחבת כבדה שמים את השמן ומטגנים היטב את הבצל.
2 כשבצל מזהיב מוציאים אותו מהמחבת וצולים את הפרגיות כדקה מכל צד.
3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש גבוהה כ – 6 דקות.
4 מגישים לצד אורז לבן.
עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)
עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות