עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)
אמא של מיקי שמו מתארחת בתכנית "במטבח עם אמא" ומכינה עם מיקי עוף באספרסו לצד אורז לבן , ארוחה כזאת עד לא טעמתם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם פרגיות נקיות
2 בצלים פרוסים דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות סוכר חום
1 כוס אספרסו קצר
250 גרם עגבניות שרי
צרור בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון
כפית זרעי כמון
חצי כוס מים
אורז לבן
אופן הכנה
1 במחבת כבדה שמים את השמן ומטגנים היטב את הבצל.
2 כשבצל מזהיב מוציאים אותו מהמחבת וצולים את הפרגיות כדקה מכל צד.
3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש גבוהה כ – 6 דקות.
4 מגישים לצד אורז לבן.
![עוף באספרסו לצד אורז לבן של רותי שמו (אמא של מיקי שמו)](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2021/08/09183630/%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%91%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95-%D7%9C%D7%A6%D7%93-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%95-%D7%90%D7%9E%D7%90-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%95-1024x576.jpg)