עוגיות קפה ופיסטוק של פותנה ג’אבר – עוגיות קלות להכנה
מתחשק לכם משהו מתוק ופריך? אופים עוגיות קפה ופיסטוק שמכינים בקלות , מושלם לטבול בקפה או בתה .
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עוגיות
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות פיסטוקים גרוסים
2 כפות קפה נמס עם מים
אופן הכנה
1 בסיר קטן ממיסים את החמאה והסוכר עד לקבלת צבע אחיד.
2 מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב.
3 מוסיפים את הקפה והפיסטוקים ומערבבים היטב.
4 מרדדים את התערובת עד שהיא הופכת למעין בצק.
5 יוצרים מהבצק עיגולים.
6 מניחים את העיגולים בתבנית משומנת, במרחקים של 5 – 4 ס”מ בין עוגיה לעוגיה.
7 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך רבע שעה או עד שהעוגיות משחימות.
