פילה קוד בטופי מרטיני של מסעדת "מול ים"

מסעדת מול ים מציגה מתכון מושלם לפילה קוד שאסור לפספס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 6 שישה סועדים:
פילה קוד:
1 ק”ג פילה קוד מחולק ל – 6 נתחים ללא העור
25 גרם חמאה
25 מ”ל שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן טחון
סלרי, תפוח עץ ואננס:
200 גרם סלרי אמריקאי חתוך לקוביות של 0.5*0.5 ס”מ
200 גרם תפוח עץ גרנד סמית’ חתוך לקוביות של 0.5*0.5 ס”מ
200 גרם אננס חתוך לקוביות של 0.5*0.5 ס”מ
50 גרם חמאה
50 מ”ל מרטיני יבש
מלח
פלפל לבן
טופי מרטיני:
50 גרם סוכר לבן
150 מ”ל מרטיני יבש
300 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
סלרי, תפוח-עץ ואננס פריכים:
1 ממיסים במחבת רחבת שוליים חצי מכמות החמאה, מוסיפים את הסלרי, תפוח העץ והאננס. מאדים על אש גבוהה למשך 2 דקות. מוסיפים מרטיני, מלח ופלפל לבן ואת יתר החמאה תוך כדי ערבוב
טופי מרטיני:
1 ממיסים את הסוכר בסיר עד לקבלת קרמל עדין. מוסיפים את המרטיני ומצמצמים בחצי. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים שוב בחצי לקבלת מרקם חלק וצבע זהוב.
פילה קוד:
1 מחממים תנור ל 180 מעלות צלסיוס.
2 מחממים מחבת שטוחה לחום גבוה ומשמנים אותה בשמן הזית והחמאה. צורבים כל פילה כדקה מכל צד ומכניסים לתנור שחומם מראש 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בצלחת:
1 מסדרים בצלחת מעט סלרי, תפוח-עץ ואננס פריכים. פילה קוד, שתי כפות טופי מרטיני. מתבלים במעט מלח ים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות