רעיונות להגשת קוקטיילים, אריאל לייזגולד הוא "שותה הכפר"

רעיונות להגשת קוקטיילים, אריאל לייזגולד הוא "שותה הכפר"

כשבאים אליי אורחים אל הבר אני תמיד חושב איך להפתיע אותם, איך לגרום לכך שלא רק יהיה להם טעים אלא איך יהיה להם גם יפה, בעיניי זה אחד הדברים החשובים ביותר באירוח!

אני תמיד מקפיד להחמיא לאורח שלי, לכולם יש משהו נחמד שאפשר להגיד עליהם: שמלה יפה, שרשרת, שעון וכו’.. לפעמים סתם להגיד “אתה נראה טוב!”,  זה תמיד עובד חברים!

חשוב לחשוב מה האורח רוצה קודם כל, אם מדובר ביום חם, קודם כל יש להציע לו מים, כשמדובר במזג אוויר חורפי, כדאי להציע מרק בהתחלה.

מעבר לזה, הקוקטיילים שלי לעולם לא יוצאים ללא קישוט נחמד שמלווה אותם:  קליפת לימון, פרוסת תפוח, חצי פסיפלורה, האפשרויות בלתי מוגבלות.

כמה דוגמאות:

לימון –  הקליפה שלו ניתנת למשחק ואפשר לעשות איתה המון דברים: קודם כל כדאי לקלף אותה עם קולפן כמו של גזר ואחר כך אפשר לשחק עם הסכין, הקליפה מעניקה גם ארומות מדהימות, מעשירה מאוד את הדרינק ומתאימה לכל משקה שיש בו הדרים!

תפוח – הוא נדבק! אפשר לעשות בעזרתו מלא צורות שונות ומשונות ולשחק עם הצבעים של התפוחים ולחבר אותם ביחד.

פסיפלורה – היא בעצם חצי כדור ולכן אפשר להניח בתוכה כל מיני דברים כמו סוכריות קטנות, קוויארים של פירות ואפשר גם להבעיר בתוכה להבה קטנה.

תחשבו על מה אתם מגישים את המשקה שלכם, על איזו מפית או מפה, אולי לעטוף את הדרינק, האפשרויות בלתי מוגבלות, רק צריך להקדיש לזה רגע של מחשבה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות