ספגטי ברוטב עגבניות של ג'יימי אוליבר

קלאסיקה במיטבה!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

צרור בזיליקום טרי
1 בצל בינוני
2 שיני שום
1 ק”ג עגבניות
שמן זית
1 כף יין אדום או חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור טחון
500 גרם ספגטי
15 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
1 קוצצים את עלי הבזיליקום ואת הגבעולים
2 מקלפים וחותכים את הבצל והשום
3 חותכים את העגבניות לחצאים
4 שמים כף שמן זית במחבת עמוקה על אש בינונית , מוסיפים את הבצל ומטגנים כ – 7 דקות עד שהבצל מוזהב
5 מוסיפים למחבת את הבזיליקום והשום ומטגנים מעט ולאחר מכן מוסיפים את חצאי העגבניות.
6 מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד כ – 15 דקות.
7 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
8 מוסיפים את הרוטב לפסטה ומוסיפים גבינת פרמזן מגוררת.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות