מצה בריי קלאסי מלוח

הכי טעים, הכי קל, מנה קלאסית של פסח שכל אחד יכול להכין בבית ויכולה להיות ארוחת ערב או אפילו נישנוש מעולה לרעבים בין הארוחות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

למנה אישית:
2 מצות
1/4 כוס חלב (או שמנת מתוקה)
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
טבעות בצל ירוק להגשה
ספריי/חמאה לטיגון
אופן הכנה
1 מרטיבים מצות ומייבשים היטב. שוברים את המצות לחתיכות קטנות ושמים בקערה
2 טורפים היטב בקערה חלב, ביצה, מלח ופלפל, מכניסים את שברי המצות ומערבבים היטב
3 מחממים חמאה או ספריי במחבת ושופכים את הבלילה למחבת, כשהתחתית מתחילה להזהיב הופכים בזהירות לצד השני
4 מגישים עם טבעות בצל ירוק מלמעלה (לא חובה)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות