הכי ישראלי: מתכון לשקשוקה קלאסית

מה יותר ישראלי משקשוקה ברוטב עגבניות חרפרף לארוחת בוקר? טחינה וחלה בצד חובה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

7 עגבניות קלופות וקצוצות
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות
6 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן
1 כף רסק עגבניות
1 כפית מלח
1/2 כף פפריקה
3 ביצים
להגשה: פטרוזיליה קצוצה דק
אופן הכנה
1 במחבת מניחים שמן, שום ופלפל חריף, מטגנים 3 דקות ומוסיפים את העגבניות
2 מערבבים ומוסיפים רסק, מלח ופפריקה, מערבבים ומנמיכים להבה
3 מבשלים עד לצמצום הנוזלים , יוצרים גומות ובכל גומה שוברים ביצה
4 מבשלים עוד 4-5 דקות (תלוי כמה אתם אוהבים את הביצים עשויות)
5 להגשה מפזרים מלמעלה פטרוזיליה קצוצה , לצד לחם טרי וטחינה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות