בראוניז קלים להכנה
מתכון לבראוניז קלאסיות, ביס מושלם של שוקולד במרקם מדהים
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
90 גרם חמאה רכה
170 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
1/4 כוס אבקת קקאו
1 1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס קמח לבן
1/4 כפית א. אפייה
קורט מלח
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2 משמנים תבנית אם תרסיס ומדביקים עליו נייר אפייה שהשוליים שלו מבצבצות החוצה
3 ממיסים על אש בינונית את החמאה, השוקולד והקקאו
4 מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד
5 מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית הוניל עם מיקסר במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת בהירה, למשך 4 דקות בערך
6 מוסיפים לתערובת הסוכר את תערובת הקמח, עד שהיא נטמעת היטב, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד להטמעה
7 מוסיפים לתערובת אגוזי מלך קצוצים ומערבבים לפיזור אחיד
8 שופכים את התערובת לתבנית, מטיחים את התבנית על השיש כדי שהמסה בתוכה תתיישר ומכניסים לתנור ל 20-25 דקות עד שמלמעלה יבש, נועצים קיסם הוא יוצא עם פירורים לחים