בראוניז קלים להכנה

מתכון לבראוניז קלאסיות, ביס מושלם של שוקולד במרקם מדהים

מערכת
12.05.2022
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

90 גרם חמאה רכה
170 גרם שוקולד מריר מאיכות טובה
1/4 כוס אבקת קקאו
1 1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס קמח לבן
1/4 כפית א. אפייה
קורט מלח
1 כוס סוכר
2 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות
2 משמנים תבנית אם תרסיס ומדביקים עליו נייר אפייה שהשוליים שלו מבצבצות החוצה
3 ממיסים על אש בינונית את החמאה, השוקולד והקקאו
4 מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומניחים בצד
5 מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית הוניל עם מיקסר במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת בהירה, למשך 4 דקות בערך
6 מוסיפים לתערובת הסוכר את תערובת הקמח, עד שהיא נטמעת היטב, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד להטמעה
7 מוסיפים לתערובת אגוזי מלך קצוצים ומערבבים לפיזור אחיד
8 שופכים את התערובת לתבנית, מטיחים את התבנית על השיש כדי שהמסה בתוכה תתיישר ומכניסים לתנור ל 20-25 דקות עד שמלמעלה יבש, נועצים קיסם הוא יוצא עם פירורים לחים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות