עוגיות ביסקוטי קלאסיות לטו בשבט

מתכון לעוגיות ביסקוטי (או בישקוטי?) מדהימות עם שקדים וחמוציות, קלאסי לטו בשבט או לכל יום בשנה ליד הקפה – לא לשכוח לטבול – פעמיים!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

50 גרם חמאה קרה
3/4 כוס סוכר
2 ביצים L
1 כפית סוכר וניל
1/2 כפית תמצית שקדים
1 כוס קמח
1 כוס קמח מלא
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס שקדים קצוצים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה
2 עם מיקסר מערבבים חמאה וסוכר, מוסיפים ביצים, וניל ותמצית שקדים ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה
3 בקערה נפרדת מערבבים קמחים, אבקת אפייה ומלח
4 מוסיפים את התערובת היבשה לרטובה ומערבבים עם מיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד
5 מקפלים לתוך הבצק חמוציות ושקדים קצוצים
6 מחלקים את הבצק ל2 חלקים. מעצבים כל חלק לכדור ואז מעצבים את הבצק לצינור דמוי בול עץ באורך 8 ס"מ
7 משטחים את הבצק לעובי של כ 2 ס"מ
8 מכניסים לתנור ל20-25 דקות, עד להזהבה . מוציאים מהתנור ומצננים כ 30 דקות
9 בעזרת סכין חד חותכים את בולי העץ לחתיכות בישקוטי. מניחים על תבנית האפייה (הצד החתוך למעלה) ומכניסים לתנור לעוד 12-16 דקות לייבוש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות