סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תות קלות להכנה של רונית תברון

הסופגניה הכי טעימה שיש! מתכון פשוט וקל להכנה של רונית תברון לסופגניות קלאסיות במילוי ריבת תות. הכי פשוט והכי טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
600 גרם קמח
260 גרם חלב פושר
2 ביצים בינוניות
1 כף שמרים
8 גר מלח
1 כפית תמצית וניל
שמן קנולה לטיגון
40 גרם סוכר
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
למילוי: ריבת תות
לציפוי: אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר לערבב את השמרים, החלב הפושר והסוכר עד להתחלת תסיסה.
2 להוסיף את יתר החומרים וללוש כ 10 דקות
3 ליצור כדור מהבצק, להניחו בקערה משומנת.
4 להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח.
5 לאחר ההתפחה, לחלק את הבצק ל 20 חלקים שווים
6 לכדרר ל 20 כדורים אחידים.
7 לקחת 2 ניירות אפיה ולגזור כל נייר ל 10 מרובעים שווים כך שיתקלבו 20 מרובעי נייר.
8 להניח כל כדור בצק על גבי המרובע, לאפשר לכל כדור להכפיל את נפחו.
9 למלא סיר עמוק בשמן ולחמם.
10 כשהשמן חם, להכניס את הסופגניות בתפוחות עם הנייר (כדי לשמור על הצורה) לשמן החחים בדבוקות זהירות רבה.
11 כשהסופגניה מתחילה להשחים, להוציא בעזרת מלקחיים את מרובעי הנייר, להפוך את הסופגניות על צידן השני, להוציא מהשמן כשהן מקבלות גוון חום ענברי.
12 להניח על הנייר סופג.
13 לזלף לסופגניה ריבת תות עם שק זילוף וצנתר מתאים.
14 לפזר אבקת סוכר מעל.
15 חג שמח ובתאבון!
@israel_food_channel

#מתכון ל#סופגניות קלאסיות עם ריבת תות הכי טעימות הכי קלות להכנה! מתכון של רונית תברון למטה 👇🏻👇🏻 בשיתוף AEG לבצק: 600 גרם קמח 260 גרם חלב פושר 2 ביצים בינוניות 1 כף שמרים 8 גר מלח 1 כפית תמצית וניל שמן קנולה לטיגון 40 גרם סוכר 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר למילוי: ריבת תות לציפוי: אבקת סוכר אופן הכנה 1 בקערת מיקסר לערבב את השמרים, החלב הפושר והסוכר עד להתחלת תסיסה. 2 להוסיף את יתר החומרים וללוש כ 10 דקות 3 ליצור כדור מהבצק, להניחו בקערה משומנת. 4 להתפיח את הבצק עד להכפלת הנפח. 5 לאחר ההתפחה, לחלק את הבצק ל 20 חלקים שווים 6 לכדרר ל 20 כדורים אחידים. 7 לקחת 2 ניירות אפיה ולגזור כל נייר ל 10 מרובעים שווים כך שיתקלבו 20 מרובעי נייר. 8 להניח כל כדור בצק על גבי המרובע, לאפשר לכל כדור להכפיל את נפחו. 9 למלא סיר עמוק בשמן ולחמם. 10 כשהשמן חם, להכניס את הסופגניות בתפוחות עם הנייר (כדי לשמור על הצורה) לשמן החחים בדבוקות זהירות רבה. 11 כשהסופגניה מתחילה להשחים, להוציא בעזרת מלקחיים את מרובעי הנייר, להפוך את הסופגניות על צידן השני, להוציא מהשמן כשהן מקבלות גוון חום ענברי. 12 להניח על הנייר סופג. 13 לזלף לסופגניה ריבת תות עם שק זילוף וצנתר מתאים. 14 לפזר אבקת סוכר מעל. 15 חג שמח ובתאבון!

♬ An instrumental with a clear and refreshing sound(1412170) – Eto

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      חלבי

       אפשר שלא יהיה חלבי? מה שמים במקום?

       אפשר שלא יהיה חלבי? מה שמים במקום?
      איריס says:
    • 1

      בעיה

       עד שמגיע חנוכה כבר קשה לראות בעיניים סופגניות , בטח שלא לאכל .. חחח😆

       עד שמגיע חנוכה כבר קשה לראות בעיניים סופגניות , בטח שלא לאכל .. חחח😆
      שרונה says:

    אולי יעניין אותך גם