פאי תפוחים קלאסי קל להכנה של רונית טברון
מתכון פשוט וטעים של רונית טברון לפאי תפוחים קלאסי משגע! מומלץ להגיש חם לצד גלידת וניל.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
@israel_food_channel #פאי #תפוחים כזה #טעים לא אכלתם עדיין! #מתכוןקל כלכך קל שבאמת חובה לנסות בבית. #מתכון בהמשך👇🏻👇🏻 בשיתוף AEG מרכיבים: לבסיס פאי: בצק עלים מצונן לממרח שקדים: 30 גרם חמאה רכה רבע כוס סוכר 1 חלמון ביצה 81 כפית מלח כפית מחית וניל 1/3 כוס אבקת שקדים 1/2 כפית קינמון למילוי תפוחי עץ: 3 תפוחי עץ אדומים מסוג פינק קריספי חתוכים לפרוסות דקות כף סוכר 1/4 כפית קינמון 20 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות חלמון ביצה מהול בכף מים להברשת הבצק כף ריבת משמש מהולה בכף מים חמים (אופציונלי) אופן הכנה לבצק: 1 לפרוס את בצק העלים על נייר אפיה להניח בתבנית 2 עם סכין חדה לסמן מסגרת פנימית של כ 1.5 ס״מ מהדפנות החיצוניות של הבצק לממרח שקדים: 1 בקערה לערבב חמאה עם סוכר, להוסיף את החלמון, מלח, קינמון ואבקת שקדים. 2 לערבב לתערובת אחידה 3 למרוח את קרם השקדים על בצק העלים. להשאיר את השוליים החיצוניים ללא קרם. להרכבה: 1 לסדר את פרוסות התפוחים בקבוצות של 4 פרוסות המונחות זו על גבי זו כפי שמודגם בסרטון. 2 לערבב כף סוכר עם רבע כפית קינמון ולפזר על לתפוחים . 3 להניח על תפוחים את קוביות החמאה. 4 למרוח את שולי הבצק בחלמון ביצה מהול במים. 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות במשך כ 30 דקות או עד שפאי התפוחים מקבל גוון שחום זהוב להוציא מהתנור. 6 להבריש את התפוחים בריבת משמש מהולה במים (אופציונלי) 7 להגיש פושר עם כדור גלידה וניל.
♬ Write This Down (Instrumental) – SoulChef