דקדקי קינמון: מתכון של מיקי שמו

חצי שירה מתארחת ב-"מיקי שמו אופה מהלב" ומכינים יחד עוגיות אגוזים וקינמון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ- 50 עוגיות:
120 גרם אגוזי לוז טחונים לאבקה
120 גרם אבקת סוכר
100 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
1/2 כפית קינמון טחון
קורט מלח
140 גרם קמח מלא תופח
לציפוי:
100 גרם אגוזי לוז שלמים לא קלויים
אופן הכנה
אופן ההכנה:
1 קולים את אגוזי הלוז השלמים במחבת
2 מעבדים את אבקת אגוזי הלוז ואבקת הסוכר במעבד מזון.
3 מוסיפים חמאה, חלב, קינמון, מלח וקמח ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 משטחים מן התערובת על גבי שבלונת סיליקון בקוטר 4 ס”מ על גבי תבנית אפיה.
5 מפזרים את האגוזים על גבי הבצק.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות.
דקדקי קינמון מתכון של מיקי שמו
דקדקי קינמון מתכון של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות