תבשיל דג טריפוליטאי של אבי ביטון ונעמי בנטוב

נעמי בנטוב מסבירה לאבי ביטון כיצד מכינים חריימה טריפוליטאי מנצח, מתוך התוכנית "במטבח עם אמא"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פלפלים צי’לי ירוק
פלפלים מתוקים גמבות
פלפלים מתוקים יבשים
שום
שמן
תבלינים: קימל טחון, מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, מעט כורכום.
כוסברה עם הגבעולים שלמים
להגשה:
לימון
סחוג
תבשיל דג טריפולטאי של אבי ביטון ונעמי בנטוב
תבשיל דג טריפולטאי של אבי ביטון ונעמי בנטוב, צילום: אייל גוטמן
אופן הכנה
1 מטגנים בשמן את הפלפלים החריפים והמתוקים עם השום.
2 מוסיפים את התבלינים ואת העגבניות המרוסקות.
3 מבשלים הכל ביחד.
4 ולאחר שמתקבל רוטב אחיד מוסיפים את הדגים, מכסים ומבשלים עד שהדג הופך למוכן.
5 מוסיפים עוד שום, שמן וכוסברה טרייה, ומפזרים עוד מעט קימל טחון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות