שוקרוט – תבשיל כרוב, נקניקים ובשרים מעושנים של אבי ביטון

שוקרוט- תבשיל גרמני קלאסי בבישול ארוך שמתאים עם פלטת שבת לארוחת שישי או שבת. מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קילו כרוב לבן פרוס דק
250 גרם חזה אווז מעושן
6-8 נקניקיות בקר טריות מעושנות
צרור שמיר
4 עלי דפנה
1 ליטר בירה לבנה בהירה
3 גזרים מקולפים ומגורדים
2 בצלים גדולים פרוסים דק
10 שיני שום
4-5 תפוחי אדמה קטנים
קילו בשר מספר 2 חתוך לקוביות
מלח
פלפל
שוקרוט - תבשיל כרוב, נקניקים ובשרים מעושנים של אבי ביטון.
שוקרוט – תבשיל כרוב, נקניקים ובשרים מעושנים.

אופן הכנה

אופן הכנה
1 חותכים את הכרוב והבצל דק, מגרדים את הגזרים.
2 בסיר גדול וכבד מטגנים ב-1/2 כוס שמן קנולה את הבצל, הגזר, השום, חזה האווז והכרוב.
3 מוסיפים בירה ומבשלים כ-20 דקות על להבה בינונית.
4 מוסיפים את הבשר והנקניקיות, מעבירים לפלטה ל-8-9 שעות.
5 מוציאים ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: