כבד קצוץ של חיים ספרין

איך מכינים כבד קצוץ? חיים ספרין מסביר שלב שלב במתכון קל ופשוט מתוך "ארוחת שבת" עם קובי אריאלי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו כבד
10 בצלים לבנים
שמן לטיגון הבצל
10 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל לבן
מעט ליקר שרי
אופן הכנה
1 שוטפים את הכבד וצולים על מתקן צלייה עם מלח עד לצלייה מוחלטת- מבפנים ומבחוץ.
2 שוטפים היטב את הכבד ומקררים.
3 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת שחומם מראש עם שמן.
4 מרתיחים את הביצים עד לקבלת ביצים קשות .
5 מוסיפים את הביצים למחבת עם הבצל ומטגנים יחד מספר דקות.
6 מוסיפים את המלח והפלפל ומצננים.
7 שמים בקערת הבלנדר את הביצים והבצל – מפעילים ולאחר כמה שניות מוסיפים את הכבד הצלוי.
8 ממשיכים בפעולת הבלנדר עד לקבלת עיסת פטה קרמית.
9 מוסיפים את הליקר לקבלת ארומה.
10 מצננים במקרר מס’ שעות.
11 מגישים על מצע קרקרים וחסה.
כבד קצוץ של חיים ספרין

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות