בשר קצוץ עם שום ירוק
מתכון קל להכנה של גל שמו לבשר קצוץ עם שום ירוק, התקופה הזו שהשום הירוק נמצא בכל פינה, אז מהרו לרכוש ולהכין לכם צנצנות שישמרו במקפיא.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
800 גרם בשר פילה מדומה מספר 5
2 בצלים
שום ירוק כתוש
אופן הכנה
1 נחתוך את הבשר לקוביות, נקלף את הבצל ונחתוך לרצועות.
2 במחבת רחבה עם שמן נשים את הבצל והבשר ונטגן קלות כ 5 דקות.
3 נוסיף כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור גרוס.
4 נוסיף 2 כוסות מים, נביא לרתיחה, ונבשל על אש קטנה כשעתיים וחצי לפחות. ( מוסיפים מים במידת בצורך במהלך כל זמן הבישול).סיף 2 כפות רסק עגבניות, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וכפית פפריקה מתוקה, נוסיף את האורז ונמשיך לטגן הכל ביחד עוד כמה דקות עד לפתיחת התבלינים.
5 לאחר הבישול נעביר את חלקי הבשר לצלחת ונקרר היטב.
6 נטחן את הבשר במעבד מזון יחד עם 2-3 כפות של הירק של השום.
7 וזהו, מומלץ לאכול עם מצה