כבד קצוץ רגיל (פטה)

כבד קצוץ, פטה כבד, המנה שמככבת על שולחן ליל הסדר. מתכון קל לכבד כשר לפסח שמומלץ לאכול עם ריבת בצל (מתכון בסוף – תגללו)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו כבדי עוף
3 ביצים קשות
בצל קצוץ
3 כפות יין אדום
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן קנולה
אופן הכנה
1 מטגנים את הבצל עד להשחמה ומניחים בצד
2 מטגנים את כבדי העוף עד שהם משחימים ובמצב וול דאן
3 מכניסים את למעבד מזון את הבצל המטוגן, הכבדים המטוגנים כולל השמן מהמחבת, היין, הביצים, מלח ופלפל וטוחנים עד לקבלת מרקם קרמי
4 מכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים
5 מגישים עם ריבת בצל וצנימים או מצות בפסח

למתכון לריבת בצל לחצו כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות