קיפודי שוקולד של אסטלה
מתכון של אסטלה לטראפלס שוקולד בצורת קיפודים, נותנים ביס ובפנים טעמים מפתיעים. מתוך אסטלה – כיתת אמן עונה 3
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
טראפלים חלולים של שוקולד מריר או לבן
לשכבה החיצונית:
100 גרם מרציפן – 66%
125 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
לשכבה הפנימית:
150 גרם מרציפן 66%
50 גרם ליקר אמרטו
אופן הכנה
השכבה החיצונית:
1 בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה
2 במעבד מזון טוחנים את המרציפן ויוצקים לתוכו את השמנת הרותחת
3 מוסיפים שוקולד לבן מומס ומעבדים עד לקבלת מסה הומוגנית
4 ניתן לגוון טעמים בהוספת חומרי טעם כמו גרידת תפוז/לימון
השכבה הפנימית:
1 מאחדים את המרציפן והליקר עד לקבלת מסה אחידה
ההרכבה:
1 יוצקים 2/3 מן השכבה הראשונה לטראפל מוכן, מוסיפים פנימה את השכבה השנייה וסוגרים
2 טובלים את הכדורים בשוקולד מטומפרר ומגלגלים על רשת שיוצרת קיפודים
3 מצננים ומגישים