טראפלס שוקולד של דורית מנו טל אור

טראפלס שוקולד שמכינים במהירות עם שמנת מתוקה ושוקולד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם שוקולד מריר – 100 גרם לפחות מעל 70% קקאו
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה 38%
1 ליקר משובח
0.5 כוס פקאנים מסוכרים טחונים
0.5 כוס ביסקויטים לוטוס מפוררים
0.5 כוס קקאו
אופן הכנה
1 מרתיחים שמנת מתוקה בסיר
2 לאחר שהשמנת רתחה מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד המריר ונותנים לזה לנוח רבע שעה-עשרים דקות
3 מערבבים היטב עד שהשוקולד נעשה לעיסה שחורה וסמיכה
4 מוסיפים את הליקר ומערבבים
5 מכינים שתי קערות מלבניות
6 מרססים תבנית אפיה עם ספרי שמן כדי שנייר האפיה לא יזוז
7 מצפים את התבניות עם ניירות אפיה כדי שאחרכך נוכל לשלוף את השוקולד בקלות
8 מחצית מכמות השוקולד מעבירים לתבנית אחת
9 את יתרת נוזל השוקולד מערבבים עם הפקאנים המסוכרים ויוצקים לתבנית השניה
10 שמים את שתי הקערות לשעה במקרר
11 לאחר שהשוקולד נהפך למוצק מוציאים מהמקרר
12 שמים נייר אפיה על משטח העבודה שלא יתלכלך, שולפים את השוקולד בקלות מהתבנית, הופכים על המשטח ומקלפים את הנייר
13 עם סכין חותכים לריבועים
אופן הכנה לציפוי עם פרורי עוגיות
1 מכינים בקערית פרורי עוגיות לוטוס ומכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים
2 מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר
3 אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים
אופן הכנה לציפוי עם אבקת קקאו
1 מכינים בקערית אבקת קקאו, מכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים
2 מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר
3 אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים
אופן הכנה לציפוי עם אגוזי פקאן מרוסקים
1 מכינים בקערית אגוזי פקאן מרוסקים, מכניסים כל ריבוע פנימה ומצפים מכל הצדדים
2 מעבירים לצלחת ומחזירים למקרר
3 אפשר להשאיר ריבועים ואפשר להפוך לכדורים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות