טארט שוקולד קפה עם טוויסט של מיקי שמו

מתכון ב-10 דקות – טארט כיפי במיוחד לחובבי קפה מושבעים במתיקות מעודנת, נגיעות של שוקולד, עד חצות ומרקמים שמשלבים פריכות ורכות. מתוך “אין כמו בבית”, ספיישל יום האהבה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל- תבנית מלבנית 10X30
לתחתית
10 יחידות “עד חצות”
לקרם שוקולד קפה
2 מיכלי שמנת מתוקה
130 גרם שוקולד מריר
1 כף קפה נמס
1 כף אינסטנט פודינג וניל
לקישוט
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית קפה

אופן הכנה
1 מכינים את הקרם שוקולד קפה: מחממים מיכל 1 של שמנת מתוקה וקפה נמס, שופכים על גבי השוקולד מריר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מניילנים ומכניסים למקרר למספר שעות.
3 מוציאים מהמקרר, ומעבירים לקערת המיקסר יחד עם המיכל הנוסף של השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים הכל יחד על לקבלת קציפת אחידה ויציבה.
4 מרכיבים, מקפיאים, חותכים ומגישים:
5 מניחים בתחתית התבנית את הביסקווטים “עד חצות” בשכבה אחידה, מ
6 מלאים את התבנית בקרם שוקולד קפה ומשטחים בעזרת פלטה
7 מעבירים למקפיא למשך לשעתיים להתייצבות.
8 מחלצים מהתבנית ומזלפים את הקצפת קפה מעל.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות