צדפי שוקולד של אסטלה

מחפשים אחרי קינוח מרהיב ביופיו שירשים את האורחים שלכם? השקיעו במתכון המדהים הזה של אסטלה ותצאו אלופים. מתוך “אסטלה – כיתת אומן” – עונה 3

אסטלה
08.11.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להכין מראש:
תבניות צדפים מצופות בשוקולד חלב או מריר
לפרלינה לוז (שלב 1):
150 גרם סוכר
2 גרם מלח (אופציונאלי)
200 גרם לוז קלוי וחם
שלב 2:
175 גר’ פרלינה לוז
150 גר’ שוקולד חלב 39%-41%
20 גרם חמאת קקאו
לקישוט:
אגוזי לוז קלויים
אבקת צבע מאכל
אופן הכנה
1 מקרמלים את הלוז הקלוי עם סוכר ולאחר מכן טוחנים עד לקבלת מחית אחידה. מקררים.
2 מוסיפים את הפרלינה לשוקולד חלב מומס בשלבי התגבשות. מוסיפים חמאת קקאו
3 מזלפים את המסה לתבניות צדפים. מניחים להתגבשות
4 מגלגלים אגוז לוז בצבע מאכל
ההרכבה:
1 מניחים את הפנינה
2 מחלצים את הצדפים מן התבניות ומדביקים כל זוג צדפים בעזרת שוקולד מטומפרר
3 במרכז כל צדף מניחים אגוז לוז מקושט

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות