נקניק שוקולד קלאסי וקל להכנה

מתכון לנקניק שוקולד קלאסי וקל להכנה. הקינוח הכי פשוט והכי טעים שיש שאפשר להקפיא ולאכול מתי שרוצים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות (הקפאה)
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

270 גרם ביסקוויטים
5 כפות קקאו
130 גר' חמאה/מרגרינה בגרסה רזה
4-5 כפות חלב או מים בגרסא הדיאטטית
חצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית תמצית רום
1 סוכר וניל
קוקוס או אבקת סוכר לגלגול
אופן הכנה
1 מפרידים 150 גר' מהביסקוויטים ושוברים אותם בידיים.
2 טוחנים דק את השאר.
3 מערבבים את החמאה והשוקולד ומניחים על האש להמסה.
4 כשהכל נמס מוסיפים קקאו, סוכר וניל ורום ומסירים מהאש לצינון.
5 מערבבים טחונים, ביסקוויטים שבורים וסוכר, ואז יוצקים את התערובת עם התערובת החמימה המומסת.
6 לאחר מכן מוסיפים חלב קר ומערבבים ביד.
7 אם נראה שהתערובת פירורית, מוסיפים עוד 1-2 כפות חלב.
8 מעצבים את הגליל עם הידיים ומגלגלים בקוקוס או בכל מה שמתחשק לכם
9 משאירים במקפיא לפחות 3 שעות (הכי טוב ללילה שלם), חותכים לטבעות ומגישים!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות