נקניק שוקולד קלאסי וקל להכנה
מתכון לנקניק שוקולד קלאסי וקל להכנה. הקינוח הכי פשוט והכי טעים שיש שאפשר להקפיא ולאכול מתי שרוצים!
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2024/01/28103539/AdobeStock_456335157.jpg)
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות (הקפאה)
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
270 גרם ביסקוויטים
5 כפות קקאו
130 גר' חמאה/מרגרינה בגרסה רזה
4-5 כפות חלב או מים בגרסא הדיאטטית
חצי כוס סוכר
50 גרם שוקולד מריר
1 כפית תמצית רום
1 סוכר וניל
קוקוס או אבקת סוכר לגלגול
אופן הכנה
1 מפרידים 150 גר' מהביסקוויטים ושוברים אותם בידיים.
2 טוחנים דק את השאר.
3 מערבבים את החמאה והשוקולד ומניחים על האש להמסה.
4 כשהכל נמס מוסיפים קקאו, סוכר וניל ורום ומסירים מהאש לצינון.
5 מערבבים טחונים, ביסקוויטים שבורים וסוכר, ואז יוצקים את התערובת עם התערובת החמימה המומסת.
6 לאחר מכן מוסיפים חלב קר ומערבבים ביד.
7 אם נראה שהתערובת פירורית, מוסיפים עוד 1-2 כפות חלב.
8 מעצבים את הגליל עם הידיים ומגלגלים בקוקוס או בכל מה שמתחשק לכם
9 משאירים במקפיא לפחות 3 שעות (הכי טוב ללילה שלם), חותכים לטבעות ומגישים!