פאי שוקולד פרווה פשוט וטעים
מתכון מהיר, פשוט וטעים לפאי שוקולד פרווה מושלם
זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
בצק
400 גרם חמאה צמחית
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
2 חלמוני ביצה
5 כפות מים
מלית
4 חפיסות שוקולד מריר
1 כוס שמנת צמחית
4 ביצים
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה צמחית
אופן הכנה
בצק
1 במעבד מזון מערבבים קמח, חמאה צמחית, סוכר ומלח בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת מפוררת.
2 מכניסים פנימה את החלמונים והמים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3 בעזרת ניילון נצמד עוטפים את הבצק ונותנים לו לנוח במקרר כחצי שעה.
4 בתום הקירור מרדדים את הבצק ולאחר מכן מניחים אותו על תבנית פאי.
5 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
6 בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומכניסים למקפיא למשך כחצי שעה.
7 בתום ההקפאה אופים בתנור במשך כ-15 דקות עד לכדי הזהבה של הבצק.
8 בתום 15 הדקות מוציאים מהתנור ומניחים לו להצטנן.
מלית
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 שמים בקערה גדולה את הביצים והסוכר וטורפים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3 ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר, החמאה הצמחית והשמנת הצמחית ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים לקערה עם הקצפת את תערובת השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית הבצק ואופים בתנור במשך כ-20 דקות עד להתייצבות המלית.
שאלה
כמה גרם זה 4 חפיסות שוקולד?
אני פשוט רוצה להשתמש השוקולד ציפס
כמה גרם זה 4 חפיסות שוקולד? אני פשוט רוצה להשתמש השוקולד ציפס
אילנה says:
400 גרם
400 גרם
rotem says: