פאי שוקולד פרווה פשוט וטעים

מתכון מהיר, פשוט וטעים לפאי שוקולד פרווה מושלם

זמן הכנה
40 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
400 גרם חמאה צמחית
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כפית מלח
2 חלמוני ביצה
5 כפות מים
מלית
4 חפיסות שוקולד מריר
1 כוס שמנת צמחית
4 ביצים
1 כוס סוכר
50 גרם חמאה צמחית
אופן הכנה
בצק
1 במעבד מזון מערבבים קמח, חמאה צמחית, סוכר ומלח בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת מפוררת.
2 מכניסים פנימה את החלמונים והמים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3 בעזרת ניילון נצמד עוטפים את הבצק ונותנים לו לנוח במקרר כחצי שעה.
4 בתום הקירור מרדדים את הבצק ולאחר מכן מניחים אותו על תבנית פאי.
5 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
6 בעזרת מזלג מחוררים את הבצק ומכניסים למקפיא למשך כחצי שעה.
7 בתום ההקפאה אופים בתנור במשך כ-15 דקות עד לכדי הזהבה של הבצק.
8 בתום 15 הדקות מוציאים מהתנור ומניחים לו להצטנן.
מלית
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 שמים בקערה גדולה את הביצים והסוכר וטורפים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3 ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר, החמאה הצמחית והשמנת הצמחית ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים לקערה עם הקצפת את תערובת השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
5 יוצקים את הבלילה לתבנית הבצק ואופים בתנור במשך כ-20 דקות עד להתייצבות המלית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      שאלה

       כמה גרם זה 4 חפיסות שוקולד?
      אני פשוט רוצה להשתמש השוקולד ציפס

       כמה גרם זה 4 חפיסות שוקולד? אני פשוט רוצה להשתמש השוקולד ציפס
      אילנה says:
      • 400 גרם

        400 גרם
        rotem says:

    אולי יעניין אותך גם: