פרלינים עם שוקולד וסקיפי – מתכון קל לממתק בוטנים מרשים
מתכון לפרלינים מושלמים משוקולד מריר וממרח סקיפי – שילוב בין מרקם קרמי לטעם עשיר של חמאת בוטנים. קינוח ביס קל להכנה שמרשים כל אורח.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעתיים ורבע כולל הקפאה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
250 גר’ חמאת בוטנים “סקיפי” קרמי
250 גר’ שוקולד לבן מומס
קורט מלח
50 גר’ שוקולד לבן
50 גר’ חמאת בוטנים “סקיפי” קרמי
1 כפית שמן
לציפוי:
200 גר’ שוקולד מריר
כף שמן
אופן הכנה
1 ממיסים יחד 250 גר’ חמאת בוטנים ו-250 גר’ שוקולד לבן עם קורט מלח ומערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
2 מזלפים לתבניות שקעים קטנות מסיליקון – אני הכנתי בצורת חצאי עיגול קטנים, אפשר להכין עם מה שיש ולשחק עם הצורות. מעבירים את תבניות הסיליקון עם התערובת למקרר או למקפיא ל-1-2 שעות לפחות.
3 לאחר שהשוקולדים התקשו, מוציאים מהתבניות ומעבירים למגש מרופד בנייר אפייה. שומרים במקרר או במקפיא.
4 ממיסים שוקולד מריר עם כף שמן.
5 מוציאים את הפרלינים מהמקרר, ובעזרת מזלג רגיל או מזלג טמפרור, מצפים כל פרלין בשכבה דקיקה של שוקולד מריר. מעבירים חזרה למגש. לאחר שמסיימים לצפות את כל הפרלינים, מעבירים למקרר לכמה דקות בזמן שממיסים את השוקולד לעיטור הפסים.
6 ממיסים שוקולד לבן, חמאת בוטנים וכפית שמן ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית לחור יחסית קטן. מוציאים את הפרלינים המצופים, ומזלפים עיטורי פסים על כולם.
7 מעבירים את הפרלינים למקרר להתקשות כמה דקות.
8 אפשר לשמור במקרר או במקפיא בקופסה סגורה
