פונדנט שוקולד עם חמאת בוטנים

אין כמו השילוב בין שוקולד וחמאת בוטנים. מתכון לפונדנט שוקולד שממולא בחמאת בוטנים. כדאי שתכינו כמות כפולה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים
30 גרם סוכר
70 גרם רסק תפוחים
200 גרם שוקולד מריר מומס
50 גרם קמח
1 קורט מלח
חמאת בוטנים
אופן הכנה
1 מערבבים את כל הרכיבים לפי הסדר במתכון
2 מכניסים לתבנית מאפינס, בתוך כל שקע מכניסים כפית גדושה של חמאת בוטנים
3 מחממים תנור מראש ל 180 מעלות ומכניסים את הפונדנטים ל 7 דקות עד שהחלק העליון קשיח

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות