פנקייק שוקולד מטורף וקל

פנקייק עם קקאו ושוקולד אמיתי, שמוגש עם גנאש שוקולד מלמעלה. אין סוף לפינוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשישה פנקייק שוקולד מושלמים:
2 חלמונים
2 חלבונים , מוקצפים
3 כפות סוכר
1 ⅓ כוסות חלב( 315 מ"ל ), יותר אם הבלילה סמיכה מדי
3 כפות חמאה , מומסת
1 כפית תמצית וניל
1 ½ כוסות קמח( 185 גרם ) מנופה
¼ כוס אבקת קקאו( 30 גרם )
2 וחצי כפיות אבקת אפייה
105 גרם שוקולד קצוץ דק
1 כף חמאה , או שמן לבישול
לגנאש שוקולד:
240 מ"ל שמנת מתוקה
175 גרם שוקולד
אופן הכנה
1 בקערה גדולה מערבבים יחד חלמונים וסוכר, תוך כדי טריפה מוסיפים חלב
2 מקפלים בזהירות חלבונים מוקצפים
3 הערה: עדיף להשתמש בכף ולא במטרפה
4 מוסיפים ומערבבים את החמאה המומסת והוניל
5 בקערה גדולה נוספת מערבבים את הקמח המנופה, אבקת הקקאו ואבקת האפייה
6 יוצרים גומחה באמצע ויוצקים את תערובת החלב והביצים. מערבבים עד שהבלילה חלקה
7 מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ. נותנים לבלילה לשבת 15-20 דקות
8 להכנת הגנאש, מחממים בסיר קטן את השמנת הכבדה מבלי לתת לה לרתוח
9 מורידים מהאש, מערבבים עם השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין
10 מניחים מחבת משומן על אש נמוכה עד בינונית, יוצקים ¼ כוס (60 מ"ל) בלילת פנקייק
11 כאשר מתחילות להיווצר בועות על פני הפנקייק, הופכים ומבשלים אותה דקה בצד השני
12 מגישים עם גנאש שוקולד מלמעלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות