אוזני המן עם מילוי עשיר וטעים של שוקולד

מתכון קלאסי וקל להכנה לאוזני המן עם בצק פריך ומילוי מטריף של שוקולד. פריך, טעים וממכר!

קרדיט: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
כשעה ורבעאה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
300 גרם (2 כוסות+ 5 כפות) קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
1 ביצה
למלית:
200 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
3 כפות סוכר
אופן הכנה
1 מערבלים קמח, חמאה אבקת סוכר ומלח. ברגע שמתחילים להתקבל פירורים מוסיפים את הביצה עד שהבצק נאסף. מקררים שעה במקרר.
2 בקערה נשים שוקולד, חמאה, וסוכר ונבשל על חום נמוך עד שנגיע למסה חלקה.
3 נעביר לקירור חצי שעה עד 45 דקות במקפיא .
4 נחלק את הבצק ל 4 חלקים , נרדד על נייר אפייה מקומח מעט , נקרוץ עגולים , נניח באמצע כל עיגול מלית ונהדק לאוזן המן.
5 מחממים תנור ל 180 מעלות. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15 דקות בחום עליון – תחתון או עד שהבצק יבש ויציב אבל רק מתחיל להזהיב.
6 מוציאים מהתנור ומפזרים מעל אבקת סוכר .

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם