מעדן שוקולד תפוז ויוגורט של אודי ברקן ואושר אידלמן

מופע הבישול של אודי ואושר – מתכון למעדן שוקולד מתוק בתוספת יוגורט ותפוז

המרכיבים ל – 6 כוסות:

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקרם שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה
קורט מלח
לשכבת היוגורט:
300 גרם יוגורט יווני סמיך
3 כפות שטוחות אבקת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
קליפה מגוררת מתפוז אחד
להגשה:
שוקולד מריר מגורר
*אופציות נוספות: תפוז חתוך לקוביות קטנות, כף דבש
מעדן שוקולד תפוז ויוגורט של אודי ברקן ואושר אידלמן
מעדן שוקולד תפוז ויוגורט של אודי ברקן ואושר אידלמן, צילום: יח"צ
אופן הכנה
לשכבת השוקולד:
1 ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוסיפים את המלח.
2 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
3 מוסיפים 2 כפות מהקצפת לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
4 מוסיפים את יתרת השוקולד המומס לתוך שכבת הקצפת ומקפלים לאיחוד.
לשכבת היוגורט:
1 מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
אופצייה להגשה:
1 חותכים את התפוז לקוביות קטנות (עם הקליפה) ומערבבים עם הדבש.
2 ממלאים כל כוס עד למחצית הגובה בשכבת השוקולד, משלימים בשכבה של יוגורט ומפזרים שוקולד מגורר וקוביות תפוז מלמעלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות