מעדן שוקולד תפוז ויוגורט של אודי ברקן ואושר אידלמן
מופע הבישול של אודי ואושר – מתכון למעדן שוקולד מתוק בתוספת יוגורט ותפוז
המרכיבים ל – 6 כוסות:
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לקרם שוקולד:
150 גרם שוקולד מריר קצוץ
250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה
קורט מלח
לשכבת היוגורט:
300 גרם יוגורט יווני סמיך
3 כפות שטוחות אבקת אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
קליפה מגוררת מתפוז אחד
להגשה:
שוקולד מריר מגורר
*אופציות נוספות: תפוז חתוך לקוביות קטנות, כף דבש

אופן הכנה
לשכבת השוקולד:
1 ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומוסיפים את המלח.
2 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
3 מוסיפים 2 כפות מהקצפת לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
4 מוסיפים את יתרת השוקולד המומס לתוך שכבת הקצפת ומקפלים לאיחוד.
לשכבת היוגורט:
1 מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
אופצייה להגשה:
1 חותכים את התפוז לקוביות קטנות (עם הקליפה) ומערבבים עם הדבש.
2 ממלאים כל כוס עד למחצית הגובה בשכבת השוקולד, משלימים בשכבה של יוגורט ומפזרים שוקולד מגורר וקוביות תפוז מלמעלה.