מוס שוקולד וקצפת של דורית מנו טל אור

שכבות של עונג שמתחילות עם עוגיות אוראו, מוס קצפת שוקולד לבן וגאנש

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שכה ראשונה:
עוגיות אוראו מרוסקות
שכבה שניה:
1 שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר שטוחות
50 גרם שוקולד לבן מרוסק
שכבה שלישית:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג שוקולד
גאנש שוקולד:
0.5 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
שכבה שניה:
1 מקציפים את השמנת עם הסוכר לקבלת קצפת יציבה. אחרי שהקצפת התייצבה מוסיפים את השוקולד ומערבבים
שכבה שלישית:
1 מקציפים הכל במיקסר
גאנש שוקולד:
1 מרתיחים שמנת מתוקה בסיר קטן
2 לאחר שהשמנת רתחה מוסיפים השוקולד ומערבבים עד לקבלת נוזל סמיך ומקררים
להכנה בקערה או בכוסות:
1 מפזרים מחצית מכמות פירורי האוראו על תבנית
2 בעדינות מזליפים את הקצפת עם השוקולד הלבן על הפירורים
3 על הקצפת הלבנה מוסיפים את שכבת הפודינג שוקולד
4 מפזרים מעל את פירורי האוראו שנותרו
5 מזליפים את הגאנש לקישוט

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות