לולי פופס טראפלס שוקולד לבן ופרלינה על מקל של מיקי שמו

סוכריות טראפלס על מקל כל כך טעימות וקלות להכנה שכל אחד יכול להכין מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אביזרים חשובים למתכון:
מקלות לסוכריה
מד ליטר זכוכית
מד חום
שקף P.C.B
המרכיבים:
425 מ”ל שמנת מתוקה
1 כף דבש (30 גרם)
50 גרם חמאה רכה
500 גרם שוקולד לבן
250 גרם פרלינה (נוגט אגוזים)
כדורי טראפלס עם חור באמצע (להשיג בחנויות המתמחות)
לציפוי:
150 גרם שוקולד חלב
100 גרם חמאת קקאו
מעט צבע צהוב לשוקולד (לא חובה)
שקף צבעוני לקישוט (ניתן לקנות בחנויות מתמחות)
אופן הכנה
1 מכניסים את השוקולד הלבן למעבד מזון.
2 מחממים שמנת מתוקה, דבש וחמאה רכה בסיר, ומערבבים מעט. מחממים עד לסף רתיחה
3 שופכים למעבד המזון את תערובת השמנת המתוקה והדבש על השוקולד הלבן.
4 מפעילים בכמה “פולסים”. מוסיפים את הפרלינה ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
5 מעבירים לשק זילוף (דואגים שהתערובת תהיה חמה פחות מחום שפתיים – כ-30 מעלות).
6 מזלפים ישירות לתוך החור שבכדורי הטראפלס עד שיא הגובה. חובטים במגש וממלאים שוב, כמעט עד הסוף. מכניסים מקל לסוכריה במרכז כל אחד מהטראפלס.
7 מסיימים במעט שוקולד חלק על הגנאש שזילפנו.
הציפוי:
1 ממסים את חמאת הקקאו בסיר.
2 מעבירים את שוקולד החלב למד ליטר, מוזגים עליו את חמאת הקקאו החמה והצבע הצהוב ומערבבים.
3 מכינים על המשטח את השקף הצבעוני לקישוט, טובלים כל לוליפופ בציפוי השוקולד ומניחים על השקף.
4 ממתינים חצי שעה ומגישים (עדיף לנעוץ על עוגה).

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות