קרפ שוקולד ב5 דקות עבודה

מתכון לחופש הגדול לקרפ שוקולד, או בלינצ'ס, תקראו לזה איך שאתם רוצים. אנחנו ממליצים להכפיל כמויות כדי שהילדים לא יריבו 🤣

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם חלב
2 ביצים
1 כף סוכר
קורט מלח
כפית תמצית וניל
200 גרם קמח
2 כפות שמן
אופן הכנה
1 במיכל הבלנדר, טוחנים את כל רכיבי הבלילה בעזרת בלנדר המוט המשולב של בראון, עד לקבלת מסה נוזלית וחלקה לחלוטין, ללא גושים
2 מחממים מחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה ומברישים אותה במעט שמן.
3 יוצקים כמות קטנה מהבלילה למרכז המחבת. מטים את המחבת בתנועה מעגלית על מנת לפזר את הבלילה באופן אחיד על כל שטח הפנים.
4 מטגנים כל צד כדקה וחצי, עד שהקרפ מקבל גוון זהוב יפה.
5 מגישים חם עם תוספות אהובות, כמו ממרח שוקולד, דבש, ריבת תות, גבינה או פירות טריים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם