טארט פרג, שוקולד וחלבה של מיקי שמו

אוהבים מתוק ?טארט פרג, שוקולד וחלבה של מיקי שמו – אירוח מרשים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הפריך:
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
100 גרם חמאה בטמפרטורה שבין המקרר לטמפרטורת החדר
1 ביצה
קורט מלח
210 גרם קמח (1.5 כוסות)
1/2 שקית אבקת אפייה
50 מ”ל אספרסו ארוך בטמפרטורת החדר
לקרם פרג:
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
1 ביצה
100 גרם פרג (2/3 כוס)
2 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
2 כפות רום כהה או לבן
לחלבה:
100 גרם חלבה חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם ממרח שוקולד
לקישוט:
אבקת סוכר
50 גרם חלבה שוקולד
אופן הכנה
הכנה
1 מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק ומערבלים במהירות איטית עד בינונית, כשתי דקות.
2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של כ – 1/2 ס”מ. מכניסים למקרר לחצי שעה או למקפיא ל – 10 דקות.
3 קורצים את הבצק לפי מידת התבנית, משמנים מעט את התבנית, מכניסים את הבצק לתוך התבנית ומהדקים. מיישרים את שאריות הבצק ואופים בחום של 160 מעלות למשך כ – 15 דקות.
4 לקרם פרג: מקרימים את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית במשך כ – 3 – 2 דקות. ממשיכים להקציף במיקסר ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
5 מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את הפרג, הקמח, תמצית הווניל והרום.
הרכבה
1 מורחים ממרח שוקולד על הקלתית האפויה
2 מפוררים את החלבה לקוביות קטנות ומפזרים על בסיס הפאי.
3 ממלאים את הפאי בקרם פרג בעזרת מרית עד 3/4 גובה הבצק.
4 אופים ב-75 מעלות במשך כ-25 דקות ומקררים לטמפרטורת החדר.
5 בוזקים מעל אבקת סוכר וחלבת שוקולד קצוצה ומגישים.
טארט פרג, שוקולד וחלבה של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות