פאדג’ שוקולד עשיר של סבינה ולדמן
מתכון פאדג' שוקולד פרווה מתוך המטבחון של קובי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם חמאת קוקוס
400 גרם שוקולד מריר
8 ביצים מופרדות
קורט מלח
להגשה:
דובדבנים
תותים/ פירות לבחירתכם
אבקת סוכר
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד על בן מארי
2 מורידים מהסיר ומוסיפים את חמאת הקוקוס
3 במקביל מקציפים את החלבונים לקצף יציב עם מעט מלח
4 מוסיפים לשוקולד את החלמונים ומקפלים את החלבונים המוקצפים
5 מעבירים מיד לתבנית משומנת
6 אופים בתנור מחומם מראש ל180 מעלות
7 עוגות גדולות מכניסים לתנור לכ – 25 דקות ועוגות קטנות אישיות ל – 10 דקות
