עוגת פאדג' שוקולד כשרה לפסח

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד כשל"פ של מיקי שמו
העוגה נאפית בתבנית המונחת בתוך אמבט מים חמים, וכך מתקבל מרקם לח וממש נמס בפה!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 אינגליש קייק 30 ס"מ/פיירקס 17X27
7 ביצים מופרדות
160 מ"ל חלב
120 גרם קמח מצה דק
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
300 גרם חמאה חתוכה לקוביות
300 גרם סוכר
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים 2 תבניות
2 טורפים חלמונים עם חלב בעזרת מטרפה ידנית בקערה. מוסיפים קמח מצה ומערבבים לתערובת סמיכה
3 ממיסים במיקרוגל בפולסים שוקולד וחמאה או בבאן מארי ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את התערובת לתערובת החלמונים ומערבבים
4 מקציפים חלבונים עם סוכר כ-4 דקות במהירות גבוהה לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים לתערובת השוקולד. יוצקים לתבנית ומחליקים
5 טיפ: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ולא נוקשה – אחרת העוגה תעלה במהלך האפייה ואחרי כן – תיפול
6 אופים כ-40 דקות לתבנית אינגליש קייק או 45 דקות לפיירקס עד שקיסם ננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב
7 מכינים ציפוי: מביאים לרתיחה שמנת מתוקה בסיר קטן, יוקים על קוביות השוקולד בקערה, ממתינים דקה ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מצננים כ 30 דקות לטמפ' החדר
8 מחלצים את העוגה מהתבנית, יוצקים עליהן את הגנאש ומחליקים. אם העוגה בפיירקס – מצפים בתוך התבנית
9 גיוון: מוסיפים 2 כפות קפה נמס לשוקולד ולחמאה מיד אחרי ההמסה
מתוך האינסטגרם של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      יצא מעולה תודה רבה על מתכון מדויק!!! סוף סוף מתכון שעובד

      יצא מעולה תודה רבה על מתכון מדויק!!! סוף סוף מתכון שעובד
      הודיה says: