עוגיות פאדג' שוקולד מושלמות וקלות להכנה

מתכון לעוגיות פאדג' שוקולד נימוחות ועשירות בקלות ובמהירות, כאשר המיקסר של Kenwood עושה את כל עבודת הערבוב לקבלת בצק אחיד ומושלם.

צילום: איילה גלבוע
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם שוקולד מריר איכותי
100 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר 1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
1 ביצה גדולה
1 כוס קמח
3 כפות קקאו איכותי
1 כפית סודה לשתייה
אופן הכנה
1 מחממים תנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה.
2 קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה קטנה חסינת חום יחד עם החמאה.
3 ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל בפולסים קצרים (כ-30 שניות כל פעם), תוך ערבוב בין לבין, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה. מניחים בצד לצינון קל.
4 בקערת מיקסר (עם וו גיטרה), מערבלים יחד את השוקולד המומס עם הסוכר, תמצית הווניל והמלח עד לאיחוד.
5 מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת לגמרי בתערובת.
6 מוסיפים בהדרגה את הקמח, הקקאו והסודה לשתייה. מערבלים על מהירות נמוכה רק עד שכל המרכיבים מתאחדים ומתקבל בצק אחיד ומעט דביק. הימנעו מערבוב יתר.
7 בעזרת שתי כפיות, יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ומניחים אותם במרווחים על גבי התבניות המרופדות.
8 אופים במשך 10-13 דקות. העוגיות יתפשטו מעט ויתייצבו בשוליים, אך עדיין יהיו מעט רכות במרכזן – זה בסדר גמור, הן מתייצבות לחלוטין בצינון.
9 מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין על התבנית לפני ההגשה.
תמיד חיפשתם את המתכון המושלם לעוגיות שוקולד פאדג'? מצאתם. צילום: איילה גלבוע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם