פרנץ' טוסט במילוי שוקולד
רוצים לשדרג את המנה הקלאסית? נסו לשים קוביות שוקולד בתוך הפרנץ' טוסט ותודו לנו אחר כך. יש אופציה לאמיצים – לשלב טחינה גולמית
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 ביצים טרופות
60 מ"ל חלב
1 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה
4 פרוסות לחם
8 קוביות שוקולד חלב
2 כפות נוטלה לבזוק מלמעלה
אופציה לאוהבי טעם שוקולד חלבה: 2 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
1 טורפים ביצים בקערה ומוסיפים חלב ותמצית וניל
2 ממיסים חמאה על מחבת
3 טובלים פרוסות לחם היטב בבלילה כך שכל הפרוסה תצופה בבלילה
4 מטגנים את הפרוסות עד שצד אחד שלהם שחום והופכים
5 מניחים על הצד השחום 4 קוביות שוקולד על כל פרוסה ומעליה מניחים פרוסת לחם מטוגנת עם הצד השחום כלפי השוקולד
6 הופכים ומטגנים משני הצדדים עד שהשוקולד בפנים נמס
7 מחממים נוטלה 30 שניות במיקרוגל ובוזקים מלמעלה להגשה
8 המלצה שלנו – בזקו מעט טחינה גולמית על קוביות השוקולד לאוהבי טעם שוקולד חלבה