פונדנט שוקולד של של מיקי שמו

מאפה שוקולד אישי וחם נחשב לקינוח אולטימיטיבי במיוחד כשלצידו מגישים מרקמים קרים כגלידה, קצפת או פירות. הפעם בחרתי בפונדנט שוקולד מריר ושמן זית שמקנה מרקם לח ועסיסי. מתוך "מתוק או מלוח" (ספיישל ארוחות ערב)

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל-10 עוגות בקוטר 6 ובעומק 5 ס”מ
200 גרם (3/4 1 כוסות) אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם חמאה
60 מ”ל (1/4 כוס) שמן זית
5 חלמונים מביצים בינוניות
4 ביצים בינוניות
120 גרם (1 כוס+ 2 כפות) שקדים טחונים
80 גרם (1/2 כוס+ 1 כף) קמח לבן מנופה
למלית:
ממרח בטעם עוגיות שוקולד צ׳יפס במרקם חלק
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
2 ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מרי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים שמן זית ומערבבים לתערובת אחידה.
4 שמים בקערה גדולה ביצים, חלמונים ואבקת סוכר וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
6 מוסיפים שקדים וקמח ומקפלים בעזרת מרית לתערובת אחידה.
7 יוצקים לכלים מרוססים בשמן פאם, עד ל-3/4 מגובה התבנית. מזלפים פנימה מעט מן המלית ממרח מרבה החלק במרכז כל פונדנט.
8 אופים 10-12 דקות עד שהעוגות מתייצבות מעט ומקבלות מעטה פריך ויבש והחלק הפנימי עדיין רך, מגישים מיד.
פונדנט שוקולד של של מיקי שמו
פונדנט שוקולד של של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות