פונדנט שוקולד מריר של מיקי שמו

מיקי שמו במתכון לפונדנט שוקולד מדהים עם קמח ללא גלוטן שמתאים גם לפסח ומעט שמן זית

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתאים ל- 10 עוגות בקוטר 6 ס"מ ובעומק 5 ס"מ
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם חמאה
60 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית
4 ביצים בינוניות
5 חלמונים מביצים בינוניות
200 גרם (3/4 1 כוסות) אבקת סוכר
120 גרם (1 כוס+ 2 כפות) שקדים טחונים
80 גרם (1/2 כוס+ 1 כף) קמח ללא גלוטן
למלית: 20 קוביות שוקולד מריר איכותי
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום 180 מעלות ומשמנים את התבניות
2 בבן מארי ממיסים שוקולד וחמאה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את השמן הזית ומערבבים לאחידות
3 בקערה גדולה מערבבים את הביצים, חלמונים ואבקת סוכר וטורפים עד לתערובת אחידה
4 יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים וטורפים קלות לתערובת אחידה
5 מוסיפים לתערובת, שקדים טחונים וקמח ללא גלוטן ומקפלים בעזרת מרית עד לקבלת בלילה אחידה
6 יוצקים לכלים עד 3/4 גובה, מניחים 2 קוביות שוקולד במרכז ומשקיעים אותן טיפה
7 אופים 10-12 דקות עד שהעוגות מתייצבות ומקבלות מעטה פריך ויבש בעוד החלק הפנימי נשאר רך, מגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות