עוגיות פרח במילוי שוקולד

מתכון לעוגיות חמאה במילוי שוקולד בצורת פרח, מתוך הבלוג נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק:
כוס וחצי קמח
חצי כוס אבקת סוכר
חצי כפית מלח
125 גרם חמאה (חתוכה לקוביות)
חצי כף תמצית וניל
2 כפות חלב
לציפוי:
אבקת סוכר
למילוי:
נוטלה/ממרח שוקולד שאוהבים
אופן הכנה
במיקסר וו גיטרה/ מעבד מזון מיועד לבצק:
1 שמים בקערת המיקסר קמח, אבקת סוכר, מלח, וניל וחמאה חתוכה לקוביות ומערבבים
2 תוך כדי עירבוב מוסיפים בהדרגה חלב
3 מוציאים את הבצק מהמיקסר, לשים מעט ידנית, מכדררים כדור מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
4 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו בין 2 ניירות אפייה
5 מחממים תנור ל 170 מעלות
6 קורצים פרחים מהבצק עם קורצן פרח גדול, במחצית מהפרחים שקרצנו נקרוץ פרח קטן יותר כך שיהיו לנו עוגיות בצורת פרח ועוגיות בצורת פרח עם חור (בצורת פרח קטן יותר)
7 מכניסים את העוגיות לתנור ל 12 דקות (עד שהן מזהיבות)
8 מצננים את העוגיות 10 דקות ולאחר מכן מפזרים אבקת אפייה
9 מרכיבים את הסנדביץ': מורחים על העוגייה ללא החור ממרח שוקולד שאוהבים (אני השתמשתי בנוטלה), ומכסים בעוגייה מחוררת
10 מפזרים אבק סוכר מלמעלה ומגישים
11 שומרים בקופסא אטומה לשבוע

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות