אצבעות שוקולד של עומר מילר

מתכון מיוחד של עומר מילר לימי הסגר: טוויסט מקורי וחדשני לכדורי שוקולד ולנקניק השוקולד. מתכון "פרי סטייל" לקינוח מתוק וממכר שאפשר להכין עם הילדים.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שקית אחסון גדולה להקפאה
250 גרם פתי בר וניל
180 מ”ל חלב
3 כפות סוכר לבן
100 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
אבקת קקאו
לקצפת
1 כוס שמנת מתוקה
1 כפית סוכר
אופן הכנה
1 פורסים את החמאה לקוביות ומכנסים לשקית אחסון אטומה וגדולה להקפאה.
2 מוסיפים לשקית שברי עוגיות פתי בר.
3 מוסיפים את קוביות השוקולד, סוכר וחלב.
4 סוגרים את השקית היטב בעזרת פס הסגירה הכפול.
5 בעזרת מערוך או פטיש שניצלים דופקים על השקית לצורך שבירת הביסקוויטים ואיחוד התערובת.
6 מכניסים את השקית למיקרוגל לכ- 3 דקות (ובודקם כל 30 שניות את התערובת) עד להמסה ואיחוד.
7 לאחר האיחוד משטחים את התערובת בשקית ומכניסים את השקית למקפיא עד להקפאה.
8 מוציאים מהמקפיא, מוציאים את המסה מהשקית וחותכים לאצבעות/ שברי שוקולד.
9 מפזרים אבקת קקאו מעל.
מכינים את הקצפת
1 במיקסר מקציפים את השמנת והסוכר.
2 מגישים את הקצפת לצד אצבעות השוקולד.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות