מוס שוקולד קפה קינוח אלגנטי וקל להכנה

פנקו את עצמכם בקינוח קלאסי עם טוויסט קפה עשיר, כאשר המיקסר של Kenwood הופך את ההכנה לחלקה ומהירה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות + התייצבות במקרר
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר איכותי, קצוץ
1/4 כוס אספרסו חזק וקר
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד המריר בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי), או בפולסים קצרים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
2 מוסיפים את האספרסו הקר לשוקולד המומס ומערבבים היטב. מניחים בצד להתקרר מעט.
3 בקערת המיקסר של Kenwood (עם וו הקצפה), מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אך רכה.
4 מקפלים בעדינות את תערובת השוקולד המומס לתוך הקצפת עד לקבלת מוס אחיד.
5 מחלקים את המוס לכוסות הגשה אישיות או לקערה גדולה.
6 מכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות להתייצבות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם