עוגיות שוקולד צ'יפס של עידן דלל

עוגיות כאלה שמכינים בחצי שעה (כולל אפיה). רכות, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המתכון ל-20 עוגיות
220 גרם חמאה
180 גרם סוכר חום
160 גרם סוכר לבן
15 גרם מלח
5 גרם סודה לאפיה
2 כפיות תמצית וניל
100 גרם ביצים (בערך 2)
400 גרם קמח
300 גרם שוקולד קצוץ
אופן הכנה
1 למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה, הסוכרים, המלח וסודה לאפיה ומקציפים על מהירות בינונית 2 דקות. כעבור 2 דקות מגבירים למהירות גבוהה בינונית וממשיכים עוד 2 דקות.
2 עוצרים את המיקסר ומורידים את העיסה שנדבקה בצדדים למרכז הקערה. מוסיפים את תמצית הוניל ומפעילים את המיקסר על מהירות איטית. מוסיפים את הביצים אחת אחת, וממשיכים להקציף עוד דקה על מהירות גבוהה. כעבור דקה מנמיכים למהירות איטית.
3 בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומערבבים בתוכו את השוקולד. תוך כדי ערבוב המיקסר על מהירות איטית, מערבבים את הקמח והשוקולד לתוך העיסה הרטובה עד שהכל נבלע בה. לא לערבב יותר מדי.
4 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה את העוגיות בעזרת 2 כפות. חשוב לשמור על מרווח בין אחת לשניה היות והן תהפכנה לשטוחות עם האפייה.
5 אופים 13-14 דקות ב175 מעלות.במידה ואופים 2 תבניות יחד באמצע האפיה יש להחליף בסדר התבניות הגבוהה יותר יורדת למטה והנמוכה יותר עולה למעלה.
6 כשהן יוצאות מהתנור מועכים אותן מעט ובעדינות עם תחתית כוס (בגודל העוגיה) כדי לשטח אותן ולהוציא אויר מיותר.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות