עוגיות שוקולד צ'יפס חלב ולבן מושלמות

הכינו את עוגיות השוקולד צ'יפס החלומיות ביותר בקלות ובמהירות, בזכות העוצמה והדיוק של מיקסר שף Kenwood. הוא יעשה את כל העבודה בשבילכם, ואתם רק תיהנו מהתוצאה המושלמת!

צילום: איילה גלבוע
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום (מומלץ דחוס)
1 ביצה גודל L
1 כפית סוכר וניל או תמצית וניל
2 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1.5-2 כוסות שוקולד צ'יפס (חלב, מריר, או שילוב)
אופן הכנה
1 הניחו בקערת המיקסר את החמאה הרכה, הסוכר הלבן והסוכר החום. ערבבו היטב עם וו גיטרה במהירות בינונית עד לקבלת משחה חלקה ואוורירית.
2 הוסיפו את הביצה וערבבו עד שהיא נטמעת לגמרי בתערובת. לאחר מכן הוסיפו את סוכר הווניל (או תמצית).
3 הוסיפו לקערה את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. ערבבו על מהירות נמוכה רק עד שנוצר בצק אחיד – הימנעו מערבוב יתר.
4 קפלו פנימה את השוקולד צ'יפס בעזרת לקקן או עבדו כמה שניות נוספות במיקסר על מהירות נמוכה מאוד, רק עד שהם מתפזרים באופן אחיד.
5 בעזרת כף גלידה (כדי ליצור עוגיות בגודל אחיד) או שתי כפות, צרו כדורים והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. הכניסו את כדורי הבצק למקפיא לכ-25 דקות.
6 חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס במצב טורבו.
7 סדרו את כדורי הבצק הקפואים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים (כ-6 יחידות למגש, תלוי בגודל התבנית).
8 הכניסו את העוגיות לאפייה בתנור החם למשך כ-13 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים והמרכז עדיין נראה מעט רך.
9 הוציאו מהאפייה והניחו לעוגיות להתקרר לחלוטין על התבנית. הן יתייצבו ויתקשו כשיתקררו.
תמיד חיפשתם את המתכון המושלם לעוגיות שוקולד צ'יפס? מצאתם. צילום: איילה גלבוע

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם