עוגת גבינה אפויה ושוקולד של מיקי שמו
מיקי שמו מלמד אותנו להכין עוגת גבינה אפויה ושוקולד ואתם חייבים לנסות להכין בעצמכם, מתכון קל וכיף להכנה מתוך התוכנית "מיקי שמו עושה בית ספר"
עוגת גבינה ושוקולד אפויה בתבנית 24 קוטר
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
אופן הכנה
בצק פריך
1 מעבדים את החמאה, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת פירורית.
2 מוסיפים את החלמון והמים ומעבדים עד לקבלת פירורים גדולים.
3 מסיימים את הלישה באופן ידני. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בקירור ל1/2 שעה.
4 מרדדים את הבצק לעיגול ומניחים בתבנית בקוטר 24 ס”מ.
5 מרפדים את תחתית ודפנות התבנית בבצק, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומסירים בצק עודף.
6 אופים כ- 12 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות. מצננים.
המלית גבינה
1 מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה
הרכבת העוגה
1 מורחים שכבה אחידה של ממרח השוקולד על גבי הבצק הפריך האפוי.
2 מוזגים את מלית הגבינה ומיישרים
3 אופים כ – 20 דקות בתנור שחומם מראש ל – 150 מעלות. מנמיכים את הטמפרטורה ל- 120 מעלות ואופים 40 דקות נוספות. מקררים עד התייצבות.
4 מניחים תלתלי שוקולד על העוגה, פורסים משולש רחב ומגישים.
