חטיף פצפוצי אורז קרמל ושוקולד ביתיים

מתכון קל להכנה של חטיף שוקולדי עם פצפוצי אורז מקורמלים של הבלוגרית נועה שפירו

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי כולל קירור
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כוס סוכר
מיכל שמנת מתוקה
100 ג׳ חמאה
4 כוסות פצפוצי אורז
200 ג׳ שוקולד חלב
קורט מלח גס
אופן הכנה
1 ממיסים את הסוכר על אש קטנה תוך ערבוב.
2 לאחר שהסוכר הומס מוסיפים בהדרגה את השמנת תוך כדי ערבוב (אבל ממש בהדרגה! כל פעם קצת ולערבב).
3 לאחר מכן מוסיפים את החמאה.
4 כשתתקבל תערובת אחידה מכבים את האש ומוסיפים את פצפוצי האורז.
5 מסדרים בתבנית (מרופדת בנייר אפייה כדי שיהיה קל לשלוף) את פצפוצי האורז המקורמלים
6 ממיסים במיקרו את השוקולד (בלי תוספות של שמן או חמאה), ויוצקים מעל פצפוצי האורז שבתבנית
7 מכניסים למקרר וכשהשוקולד מעט יתקרר מפזרים את המלח הגס.
8 מכניסים למקרר לשעה וחצי של התייצבות
טיפ של נועה:
1 אופציה: להוסיף חצי כפית מלח (לא גס) לתערובת הטופי לפני שמוסיפים את פצפוצי האורז.

לעמוד האינסטגרם של נועה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: