עוגת שוקולד לפסח של מיקי שמו – כשל"פ

עוגת שוקולד עסיסית, נימוחה ומדהימה לפסח מקמח ללא גלוטן. עוגת שוקולד כשרה לפסח שתגנוב את ההצגה בשולחן ליל הסדר, מתאימה גם לחול המועד פסח, והכי חשוב טעימה בטירוף!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון לעוגה בקוטר (18) / תבנית בבקה (20):
100 גר' סוכר דמררה
100 מ"ל ( 1/2 כוס פחות 2 כפות) שמן קנולה
4 כפות ( 40 גר') יין אדום
3 כפות ( 30 גר') קקאו
1/4 כוס ( 90 גר') קמח ללא גלוטן
1/2 שקית אבקת אפייה
3 חלבונים
3 חלמונים
50 גר' סוכר
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות ( 30 מ"ל) שמן קנולה
50 גר' אגוזי לוז/ שקדים קלויים גרוסים עבה
אופן הכנה
מכינים את העוגה:
1 מחממים את היין מעט, מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לאחידות
2 מוסיפים את השמן וסוכר דמררה ומערבבים לתערובת אחידה
3 מקציפים 3 חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את החלמונים ומקפלים לתערובת
4 מוסיפים את הקמח לתוך התערובת ומערבבים
5 מחממים תנור ל- 160 מעלות, מרססים ספרי שמן על נייר אפייה, מוזגים לתבנית ואופים כ- 40 דקות, מצננים
מכינים את הציפוי:
1 ממיסים את שוקולד
2 מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת אחידה.
3 מוסיפים לתערובת את השקדים
4 מוזגים על העוגה
עוגת שוקולד לפסח – כשרה לפסח של מיקי שמו. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות