בראוניז הכי טעימים שיש

מתכון לבראוניז שוקולד קלאסי, פאדג'י, שוקולדי, קל להכנה ושכדאי להכין כמות כפולה ממנו. אולי משולשת.

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית 20X20
5 כפות (70 גרם) חמאה
1 1/4 כוסות (250 גרם) סוכר מגורען⁠
2 ביצים גדולות + 1 חלמון ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס שמן
3/4 כוס (75 גרם) אבקת קקאו
1/2 כוס (65 גרם) קמח
1/8 כפית סודה לשתייה
1 כף קורנפלור
1/4 כפית מלח
3/4 כוס (128 גרם) שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160 מעלות
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותה
3 בקערה המתאימה למיקרוגל, מכניסים את החמאה והסוכר ומחממים דקה להמסה ומערבבים
4 טורפים פנימה את הביצים, החלמון והוניל
5 מערבבים פנימה את השמן ואבקת הקקאו
6 מערבבים פנימה את הקמח, הסודה לשתייה, קורנפלור והמלח עד לאיחוד
7 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים
8 מכניסים את הבלילה לתבנית באופן אחיד
9 מכניסים לתנור ל 30 דקות או עד שהבראוניז מתייצבים (מכניסים קיסם והוא אמור לצאת עם פירורים לחים)
10 מצננים לחלוטין לפני החיתוך וההגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות